Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja

Nie ta sama
co przed laty
Nie tak ładna
już jak kiedyś
I nie gorsza
Ani lepsza
Jestem inna
doroślejsza.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • 6 May 2013, 09:44

    :)

  • marka

    6 May 2013, 08:34

    Dojrzały wiersz. Ciekawy.