Menu
Gildia Pióra na Patronite

w zgodzie z rzeczywistością

nie szukam winnych
nie jestem tylko po to by być
życia próbuję z każdej strony
różny smak czuję na kubkach swych

słów nie rzucam na wiatr
pewnie stąpam po ziemi
marzeń mam pełną garść
płyną wraz ze mną przez świat

realnie podchodzę do spraw
za dobro dobrem odpłacam
wiem co to wysiłek i ciężka praca

czasami tylko myśl mi przemknie
gdy nocą do snu już się kładę
że przecież z Tobą było by piękniej
ale bez Ciebie też daję radę.

531 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • 15 June 2016, 23:47

    Pozdrawiam również.
    Dziękuję, za opinię.

  • Cris

    15 June 2016, 21:49

    Ciekawy wiersz.
    Z pozdrowieniami Cris