Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Kogo szukam?

Nie szukam kogos idealnego
Nie szukam kogos bardzo pieknego
Nie szukam kogos bogatego
Nie szukam kogos cenionego
szukam kogos kochanego,
tego jedynego, wyjatkowego
ktory z mych lez zrobi kwiat
ktory potrafi odroznic dobro od zla
ktory mimo wszystko potrafi byc
pocieszyc, wspierac i ze mna zyc..

7356 wyświetleń
69 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!