Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biało czarny

Nie szukaj wiatru w polu
tam go nie znajdziesz

Nie rzucaj ziarna gdzie popadnie
marne będą plony

Nie zamykaj oczu na świat
choć ciężkie powieki
malują czarne kwiaty

Nie zamykaj okna
(szepcze anielski głos)
by nie utknąć w klatce

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!