Menu
Gildia Pióra na Patronite

DROGA DO MIŁOŚCI!

Nie szukaj nigdy drogi do miłości!
nie znajdziesz jej na żadnej mapie...
nikt ci nie udzieli informacji,
gdzie ona jest...
nie ma jej na żadnym drogowskazie...
bo taka droga nie istnieje!
nie ma jej...
to właśnie miłość jest drogą...
drogą do szczęścia!
bo jedynie miłość rozdaje szczęście, za darmo!

1488 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!