Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość nie przemija….

Nie szukaj mnie kiedy odejdę , nie płacz i nie żałuj niczego
Nie przestawaj mnie kochać nawet w tedy kiedy mnie już nie będzie
Ja zapamiętam Cię takim jakim byłeś, choć będę daleko,
to mój duch będzie przy Tobie…
widzę jak patrzysz na moje zdjęcia, przetrzymujesz moje ubrania
tak jak bym miała wrócić, chociaż wiesz, że tak nie będzie
kiedyś sam do mnie dołączysz ja to wiem i czekam…
Kiedy widzę jak sam w ciemnym pokoju leżysz na łóżku wpatrując się w księżyc
Przypominam sobie chwile spędzone z Tobą,
to jak było nam ze sobą dobrze, Ty też to pamiętasz
Ja to wiem … teraz sam widzisz jak jest Ci źle i dopiero poczułeś
jak bardzo mnie kochałeś kiedy mnie straciłeś…
Taka miłość w prostych słowach to szczęśliwe dni…
Wydawało by się kiedy ,teraz już nie ma nas i jesteś tylko Ty
ta miłość umarła wraz ze mną wybacz skarbie, że tak się stało…

(Z prywatnej serii „Dwa słowa Kocham Cię”)

2019 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!