Menu
Gildia Pióra na Patronite

na każdym kroku

nie szukaj mnie gdy się zgubię
za furtką
w nie naszym ogrodzie
gdy świat się kończy na progu
nie warto zamykać drzwi

nim świt pogasi latarnie
w naszej kapliczce
na rogu
znajdziesz mnie

przecież wiesz

stąd po nieskończoność
potrafię czekać jak nikt

137 919 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!