Menu
Gildia Pióra na Patronite

A, licz-Ja

Nie szarpię się z życiem
Pociąga mnie bardzo
Ale nie chcę urwać
Siebie w pół zdania

Pomilczeć wolę
Wolę przemilczeć
Wolną, aby nie spłoszyć
Życia za pasem

Ściskam się bardzo
Za gardło z żalem
Gdyż koniec istnieje
Na końcu kija

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!