Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie starczy...

Nie starczy łez
na smutku krople
w morzu tonącego cierpienia.

Nie uśmiechu starczy
wśród ust roześmianych
nie dotykających oczu.

Nie starczy cierpienia
wśród niosących krzyż
nie mających podpórki.

Nie śmierci starczy
wśród żyjących
zadającym innym rany.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    19 July 2015, 09:57

    Dziękuje. ;)
    Miłego. :)

  • słoneczniki

    19 July 2015, 09:53

    Piękny wiersz.

  • Malusia_035

    17 July 2015, 10:56

    jest niesamowity ,zaczytałam się ...

    Pozdrawiam wakacyjnie Andzia :))

  • RozaR

    16 July 2015, 22:52

    Dużo cierpienia

  • LiaMort

    15 July 2015, 18:35

    ;)

  • nicola-57

    15 July 2015, 18:07

    tylko: TAK. Serdeczności Andzia:)