Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po prostu

Nie staraj się o miłość
Sama do drzwi zapuka
Gdy będzie gotowa
Uśmiech wyjdzie na usta
Nie będzie niepewności
Serce się nie zatrzyma
Przy każdej sposobności
Na nowo będzie poruszać.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!