Menu
Gildia Pióra na Patronite

selfie vel syf-lie

nie spuszczaj oczu ze smyczy

mogłyby wpaść w oko tej snobce
spod ziemi wykopanej

nie śliń się !
na kości przylecą psy
łase na skośne pozycje

nie stój tak !
uwiązany jak lajk do facebooka

jeden klik
i jesteś na tablicy - jeden na milion !

sorry !

jeden z miliona

http://www.youtube.com/watch?v=kdemFfbS5H0

83 962 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • 3 October 2014, 10:20

    Bardzo ładny;)

  • M44G

    1 October 2014, 12:59

    Samojebki wymsknęły się z pod kontroli.

  • onejka

    1 October 2014, 12:17

    też ;)

    wzajemnie :)

  • wdech

    1 October 2014, 11:27

    ehe :)
    ,,nie spuszczaj oczu ze smyczy,,
    i kagańca :P

    pozdrawiam :)