Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miał(e)m

Nie śpię po nocach.
Nie wiem, co czuć.
Jestem na krawędzi.
Czekam , by powiedzieć
Coś prawdziwego.
Lecz dzień się zbliża
I muszę uciekać.
Weź to ode mnie.
Ulecz me ciało.
Tak łatwo upadam.
A Ty stoisz tam,
nie robiąc nic.
W twym sercu,
Nie tli się ogień.
Masz zimne kości,
Jak ta miłość.
W mojej krwi,
Miałam przeczucie.
Jestem jak duch,
A Ty mnie nie widzisz.
Jestem w pokoju,
Z potrzaskanym szkłem.
Po mojej twarzy
Płynie gorzka łza.

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!