Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubieni w czasie złym

nie smuć się laleczko
nie zostaniesz sama
zagubione czyjeś rączki są poza
zasięgiem ludzkiego czasu

szukają cię w nocy
szukają z rana
wśród zabójczych rozbłysków

kiedyś - czułego kochania

39 435 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!