Menu
Gildia Pióra na Patronite

# okruch tamtych chwil

nie śmiem pytać
przebijam się
ogrzej
mnie wzrokiem
śladem papilarnych
wynieś, ocal
przed zaśnięciem

resztkę siebie
skrywam
pod śniegiem *
uciekam
kiedy dotykasz
mnie
tam gdzie atrament
tryska swą barwą

zamknij w dłoni *
gdy znajdziesz mnie *

9524 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących