Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nie wierzyłam... "

Nie słuchałam uważnie
Gdy mówiłeś:
"Moje dni są policzone"
Nie wierzyłam...
Są wzory, które to wyliczą
Wyższa matematyka
Dzień do dnia zsumowany
Wzór na zaleczenie serca rany
Jeden uśmiech szczery
Podarowany z rana plus
Gwiazdy w oczach dwie plus
Bicie serca radosne
Podzielone przez dwa
I ma się ku wiośnie?
A jeśli nie?
Wierzę
W coś wierzyć trzeba
Twoja matematyka
Twój kawałek nieba w Nas

11.02.2021
10:38

281 605 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!