Menu
Gildia Pióra na Patronite

jaka jestem dla Ciebie?...

nie skupiam się
na tym w czym
Tobie nie do twarzy
nie zwracam uwagi

na to co w Tobie
jest słabe i niezdarne
nie szukam na siłę
własnego ideału

nie patrzę na Ciebie
przez czarne okulary
nie wątpię nigdy w Ciebie
jak coś Ci się nie uda

akceptuję przypadłości
Twoje co są siłą wyższą
przecież nie ma ideałów
nie obce to co ludzkie

pragnę być dla Ciebie
wyrozumiała i bezstronna
nie przerysowuję nigdy
Twojego obrazu w głowie

kocham Cię takiego
jakim Jesteś dla mnie
nie przerabiam nic
w Tobie na przymus

Jesteś sobą przy mnie
i to jest najważniejsze
nie udajesz nikogo
kim nie Jesteś

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!