Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rytm...

Nie skrócę dnia o kilka godzin
jedynie tylko pod powiekami
mogę przywołać obraz twarzy
za którą tak po nocach tęsknię

Zaciskam dłonie na ramie czasu
i cierpliwie oczekuję momentu
jak padniemy sobie w objęcia
zatrzymując wskazówki zegara

Szalenie pochłaniam te ciepło
bijące z Twojego spojrzenia
gdzie pragnienie bywa pięknie
kiedy kołysze w rytmie uczuć…

17.01.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • misiek45

    18 January 2014, 17:53

    Bardzo pięknie napisane -pozdrawiam milutko Aniu :)

  • Pechowa_

    17 January 2014, 19:59

    Dziękuje Wam Moi Drodzy ;)
    Że pomimo braku weny wciąż Jesteście :)

  • 17 January 2014, 18:56

    Piękne słowa, można je poczuć;)
    Pozdrawiam!

  • Czinka

    17 January 2014, 17:31

    Aniu wciąż tyle tęsknoty u Ciebie w wierszach
    ale za to są piękne

    pozdrawiam serdecznie:)

  • Naja

    17 January 2014, 17:12

    Pięknie słowami wytęsknione Aniu...:-)

  • Janya

    17 January 2014, 16:12

    Bardzo ładny wiersz..
    Pozdrawiam:)

  • krysta

    17 January 2014, 14:39

    Śliczny wiersz...
    pozdrawiam Aniu :)

  • onejka

    17 January 2014, 10:34

    wciąż czekasz stroskana
    czas minuty goni
    nadejdzie dzień taki na pewno
    poczujesz dłoń w jego dłoni

    Pozdrawiam Aniu cieplutko :)