Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak wyjątkowo...

Nie sądziłam,że pokocham kogoś tak mocno.
Tak mocno ,że nauczę się być zazdrosną.
Nigdy nie czułam się tak wyjątkowo.
Tak wyjątkowo tylko dlatego ,że jestem z Tobą.

916 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!