Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Na wirtualnego telegrafistę "

Nie rozsyłaj tyle wici,
bo jutro na majtki...
nie wystarczy ci nici,
a gdy fakty wyjdą na jaw
z gołym tyłkiem
przyjdzie ci się kajać.

Julka.

54 903 wyświetlenia
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    31 July 2012, 15:16

    Andrzejku, telegramy w...drodze, paczki nadane, wszystko pod kontrolą, bo ja Naczelnik na " tej" poczcie...:):))))

    Radosnego dnia :)P)

  • Julka 10

    29 July 2012, 02:51

    Bogdanie wiesz, że ja Ciebie to trzy razy muszę przeczytać, aby zrozumieć sens :):):):) a że zmęczona jestem i trochę w główce mi szumi to już nic nie pojmuję :):)
    Ale chyba już wiem :):) jakby co jeszcze jutro inaczej się odniosę....kolorowych snów :) z Anulką oczywiście :)

  • Julka 10

    29 July 2012, 02:45

    Niestety, Grażynko...zapakował w torbę telegramy i....pooojeeeeechał....:):) wróci dopiero jutro... a ja sama tak na dyżurze... już nie nadążam tych paczek upychać :)))) a kolanka mam szczupłe to i siniaki się porobiły :))))

  • Julka 10

    29 July 2012, 02:40

    A Tobie Bogdanie o co chodzi, bo nie rozumiem już dobrze o tej porze? :):)

  • Efemeryda60

    29 July 2012, 02:40

    Nie było pomocnika ? Przystojnego telegrafisty na przykład ? ;)

  • Julka 10

    29 July 2012, 02:21

    Paczki mnie przygniotły, ale już jestem...jutro odpiszę...bom nieprzytomna :):):)

  • Voyage

    28 July 2012, 14:15

    ehh, Julka, poszłaś na pocztę , toś zginęła..;)

    a dużo tych listów masz ?

    ;))

  • EmilG

    28 July 2012, 13:03

    na poczcie uczą ;)

  • Voyage

    28 July 2012, 08:21

    Julko, a gdzieś Ty się tak szyć nauczyła ?

    ;)))

    dobre !

  • anna kowalczyk

    27 July 2012, 21:27

    :)

    ...ponoć kto pyta nie błądzi...a kto za dużo pyta...:):):)szyje.................:):):)