Menu
Gildia Pióra na Patronite

intensywnie

nie rozpoznaję w sobie dziewczyny z wczoraj
jestem choć nie ma w tym nic z obietnic kiedy patrzysz
staram się unikać bliskości

powroty są jak niedokończone listy dlatego rozpisujemy ich cienie
wyrzucone przez przypływ: próżne i głuche niczym muszle

kiedy próbuję czytać nie mieszczą się w dłoniach
więc na wszelki wypadek pozbawiasz mnie złudzeń

1472 wyświetlenia
30 tekstów
1 obserwujący
  • aldaya

    22 November 2012, 20:31

    Chyba tak. :)
    Piszę, ale z publikowaniem bywa trudniej... Aczkolwiek, proces dojrzewania trwa.

    Dziękuję.

  • 22 November 2012, 17:40

    Czy ja mówiłam, że najlepsze zawsze omijają?

    Weź pisz więcej.

  • aldaya

    22 November 2012, 14:53

    Hmm, cieszy, że znalazłaś coś dla siebie. Dziękuję za poczytanie, i komentarz wprawiający w dobry nastrój. :)