Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie rozmawiajmy o jutrze.
To tak daleko jeszcze od teraz.
Zauważyłam, że Twoje oczy błyszczą bardziej, im bliżej jestem.
Pachniesz bezpieczeństwem i garścią uśmiechów.
Drżą Ci ręce pełne emocji.
Gdzieś z boku dogasa świeczka.
Gdzieś jest reszta.
Świat.
Gdzie?
Jutro.

4792 wyświetlenia
70 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!