Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Nie robię kroku w tył
gdy spadają łzy od trosk
lecz zawieszam ręce
na ukochanych ramionach

Dotykamy się czołami
by móc bez słów
odnaleźć ukojenie
w prosty sposób

Mogę stać tak godzinami
pod warunkiem
że będziesz stał twardo
kiedy zmiękną mi kolana...

7.01.2019

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • zatopiony.wrak.

    25 July 2019, 18:34

    jak dla mnie nie erotyk, a cudowne wrażliwy wiersz
    prosty, ale poruszający

  • fyrfle

    7 July 2019, 20:14

    Chciałaś albo nie, ale wyszedł kapitalny erotyk.