Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sukces

Nie rezygnuj z walki
opuszczając głowę w dół
wyznaczając drogę porażki
przez łzy smutku

Nie poddawaj się
Może nie zasłużyłeś na nagrodę
Jak nie teraz
To wygrasz to potem

Podwójną pracą, wytrwałością i cierpliwością
Przekraczając granicę
swoich możliwości
osiągniesz sukces
indywidualny

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!