Menu
Gildia Pióra na Patronite

UCZuLENIE

Nie radzi sobie
Świeci przykładem

Nie targa uczuciem
Kaganiec oświaty

Wietrzyć się nie chce
Za duchem wszelkim

Trąby po wietrze
Czasy takie

Obrót historii
Na...pięcie

276 053 wyświetlenia
2561 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!