Menu
Gildia Pióra na Patronite

coś ty za łono bez szeptów duszy

nie pytam dwa razy
gdy mam wątpliwości
rzadko się mylę

na pierwszy może nie
ale na drugi rzut oka
widać niemal wszystko

zginasz kolana milczeń
w ciemność bolesnych wrzasków
i nie ma tam zapachu kwiatów

nigdy nie pytam o zgodę
kiedy odwracam wzrok
i patrzę tylko prosto
w oczy

nie zauważasz bo lekceważysz
a w życiu najlepsze buziaki
to te ofiarowane
i odbierane
za nic

https://www.youtube.com/watch?v=Dm5-dPorcEs

84 156 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    25 March 2016, 21:38

    he he
    nie wiem co Ciebie szarpie :P Mirku
    ale ja, wenę trzymam zębami za kark by mi nie piskała
    :P

  • fyrfle

    25 March 2016, 06:57

    No powiem Ci Wdechu ujeżdżała Cię Wena, jakby Reksio boczek szarpał!

    Fisz:)