Menu
Gildia Pióra na Patronite

cienie słów

nie pytaj
zapomnianych poetów
nie słucha nikt
nie rozumie
życia skrawków
zapisanych między wersami
szukających drogi
dla zagubionej duszy
stojącej pod krzyżem
na Golgocie
własnych przeżyć

znikasz jak cień
gdy słońce zachodzi
w milczeniu
słów nieprzeczytanych

159 241 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Malusia_035

    17 June 2015, 11:28

    piękny

    Pozdrawiam :))

  • 16 June 2015, 21:24

    Słowa zapomnianych poetów na długo pozostają w głowie.
    Piękny wiersz.

  • krysta

    16 June 2015, 20:46

    porusza.
    pozdrawiam

  • mill

    16 June 2015, 20:19

    ...świetny;)....pozdrawiam