Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

nie pytaj wiatru
dlaczego wieje
- nie uciszaj

przemierza łąki pola
muska szaleje

nie uciszaj go
- a liście podziękują ci
za szelest

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • kuloodporna

    7 August 2021, 22:07

    .....sssszzzzeleszszszcząco wietSZZZZSZZZSZZRZnie......😊🌼🌼🌼