Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Pytanie o nasza miłość''

,, Nie pytaj o naszą miłość.
Ty jesteś przecież miłością.
Wtedy gdy tulisz sie do mnie,
i kiedy wybuchasz złością.
Miłością jesteś też wtedy,
gdy słowo ''Kocham'' powtarzasz,
bo wówczas ze wszystkich strojów,
miłość swą dla mnie obnażasz,
Tylko do Ciebie wędrują,
moje miłosne fluidy,
i walczą o swoje miejsce,
na wzór hiszpańskiej korridy,
Miłość jest nasza, jest przy nas,
zawsze przy Tobie, i przy mnie,
niesiemy ją poprzeż życie,
nacimy to codziennym hymnie,
Jeżeli dobrze jej przy nas,
niechaj tak z nami wędruje,
z miłością piękniejsze jest życie,
Każdy kęs lepiej smakuje.

2808 wyświetleń
18 tekstów
1 obserwujący
  • onejka

    30 May 2021, 09:02

    Bardzo ładny rytm ma ten wiersz.

    • maruda1993

      30 May 2021, 09:58

      Dziekuje bardzo wiersz napisalam a myslalam nad tytulem do niego a sama pisze wiersze i piosenki milosne siedze po nocach i dniach i od siebie z umyslu i myslenia zdania sklejam i pisze nie umiala bym z neta co kolwiek wypisac lub przekrecac jak mi taki kolo napisal to go wysmialam jeszcze z gury dziekuje