Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nie pytaj mnie
o niewyprasowane nadzieje,
zakurzone rozstępy marzeń.
Zaduma przysiadła
w zieloności niesfornych
zaułków jesieni.
Idę i nie narzekam
na pęknięty rzemień
w sandałach uśmiechu.

5775 wyświetleń
52 teksty
4 obserwujących
  • fyrfle

    27 August 2014, 11:12

    fajne.