Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Z bólem serca, zbyt często...

Nie pytaj mnie o jutro
Bo go nie znam
A dziś marzenia to znak zapytania
Kropla rosy
Która dostała się na policzek
W złudnych nadziejach
Palącej się świecy....

3716 wyświetleń
43 teksty
5 obserwujących