Menu
Gildia Pióra na Patronite

Matka

Nie pytaj czemu kocham ją
i tak nie usłyszysz nic
nie mam żalu nienawiści
choć tak ciężko tu z nią być
co ranek budząc się
dotykam jej złudzenia
wiem
oszuka mnie dziś znów

Ona nie zginie póki żyję ja
póki karmię ją tu sobą
póki widzę tu jej kwiat
i nie zostawię jej
nie mógłbym po prostu tak
płynie we mnie jej matczyna krew
daje siły by tu trwać

3178 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • misiek45

    10 July 2012, 11:54

    Szlachetne słowa ,bardzo mi się podoba-pozdrawiam