Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pytaj: co u mnie?

Ziewaniem połykam nudę
na wpół przymkniętymi
oczami
by nie widzieć
wszystkiego.

Części bardziej podniecają
zakrywają prawdę
- substytut niedopowiedzenia.

Wszystkie poznanie
grozi rutyną
meliną umysłową.

Więc wybacz -
nie najem się do syta.

22 533 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!