Menu
Gildia Pióra na Patronite

a ogrody mają takie smutne oczy

nie pukaj w moje drzwi
nie mam już tylu myśli dla ciebie
dziś jestem
bezpiecznie odporna na twoje ramiona

nie wołaj !

śnię...
o miłości co się zdarza
pomiędzy kamieniami.

http://www.youtube.com/watch?v=IpoyISfQ8Jo

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • fyrfle

    21 January 2016, 11:59

    Między? A w nich?

  • 19 November 2013, 11:30

    Wyjątkowe.
    Miłość może kamieniom potomstwo wzbudzić... uważaj. :P
    Pozdrawiam. :)

  • Czinka

    18 November 2013, 16:33

    gniew i miłość przemawia wersami

    parę słów a wiele treści

    pozdrawiam:)

  • Adnachiel

    18 November 2013, 13:34

    Niezwykle poruszający wiersz.
    Jestem pod wrażeniem każdego wersu.