Menu
Gildia Pióra na Patronite

Winny jest ten wiatr

Nie przyzwyczajaj się … zniknę
Nie zapamiętuj słów … zniknę
Nie myśl o tym co lubię … zniknę
Nie szukaj rozwiązania problemów … zniknę
Zapomnij smak moich ust … zniknę
Zapomnij o moralnych zasadach … zniknę
Zapomnij o wierności i naszych sprawach … zniknę
Jak cicha melodia w zepsutym radiu … Niedoskonała
Jak migające światło w starej latarni … Rozczarowana
Pojawiam się i znikam, wybacz, że cię zranię
Wybacz Kochanie

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!