Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mijamy

Nie przytulasz
nie całujesz
nie rozumiesz

smutku nie dostrzegasz
łez nie ocierasz

dwa ciała obok
dusze tak daleko

i tylko nocą gdy śpisz
wtulam się w ciebie

by poczuć ciepło
którego tak desperacko
potrzebuję

4459 wyświetleń
39 tekstów
7 obserwujących
  • krysta

    12 October 2015, 14:45

    choć tęskny to piękny...
    pozdrawiam serdecznie ocean wspomnień :))

  • jedna_łza

    11 October 2015, 20:51

    Dziękuję za odwiedziny Malusia :):) miłego wieczoru :):):)

  • Malusia_035

    10 October 2015, 21:42

    Pięknie opisana tęsknota ,wzrusza ...

    Pozdrawiam Ciepło :))