Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 30 March 2021

***

nie przyspieszaj czasu

każdy kwiat
ma swoją chwilę
nie od razu motyl
jest motylem
a ty
niecierpliwie wypatrujesz słowika

wszystko ma swój czas
- chociaż czas nie czeka

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    30 March 2021, 07:03

    Mabusiu, dziękuję za wyróżnienie. Pozdrawiam Cię serdecznie❤💙

  • silvershadow

    29 March 2021, 17:42

    nie (...) choćby o godzinę ... ;)

    • Maryla S.

      29 March 2021, 18:42

      silvershadow
      Witaj😊
      Czas nie został przestawiony, tylko wskazówki zegara. Pozdrawiam Cię serdecznie.