Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak to bywa (choć niekoniecznie)

nie przynoś róż bo mają kolce
a płatki kwiatu nie wystarczą
by uchronić miłość przed bólem
gdy się zadrapie czy ukłuje

93 456 wyświetleń
894 teksty
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!