Menu
Gildia Pióra na Patronite

kłębiące chmu­ry na deszcz pa­mięć prze­gania

nie przetarł czas
nim spostrzegłam musnęło echo
niczym słońca promienie

gdy otula wspomnienie
w głąb serca nurkuję
delektuję

każda wiosna inna a
odtwarza tamte chwile

motyle

Krystyna A.Sz. 06.04.2017r.

70 234 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    15 April 2017, 00:20

    Okej jest.

  • Cris

    11 April 2017, 00:07

    Miło Gabrielo, dziękuję.

  • Polna

    10 April 2017, 20:06

    Piekny tekst