Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie przeszkadzaj miłości rosnąć
niech pnie się jak winorośl
obejmie piękne ramiona
przecież to jej jest najtrudniej przetrwać
więc daj jej głęboki oddech by mogła zaśpiewać
zachłannymi ustami recytować

nie przeszkadzaj jej by mogła się powtórzyć
nawet wtedy gdy nadziei braknie
niech raz jeszcze się przeżyje ładnie
przecież ona nie ma nic do stracenia
gdy już serce poruszy
i kochania łaknie

nie przeszkadzaj jej się zestarzeć
w twoich oczach zesrebrzeć
przecież wiecznie nie będzie młoda
nawet gdy mi włosy posiwieją
ona będzie nowa
jak twój dotyk co ranek
jak wschód i zachód słońca
bezgraniczna
nieskończona

28 166 wyświetleń
259 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!