Menu
Gildia Pióra na Patronite

A Ty Gdzie Byłaś?

Nie przekroczyłaś nawet granic
a nazywasz go tchórzem
egoistą

W poszukiwaniu
dotarł
na kraniec świata
lecz nikogo nie znalazł

Skoczył
bo dopiero tam
nań czekali

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • 28 February 2015, 16:21

    nic mi innego nie pozostało , w tym wieku ;)sam rozumiesz ;)

  • scorpion

    28 February 2015, 16:16

    Wybrał przepaść, ale nie dla miłości... To byłoby zbyt piękne :)

    Nati, skończ z tym szantażem ;]

  • 28 February 2015, 16:04

    Jak dla mnie bardzo ładny szantaż emocjonalny ;)

  • 28 February 2015, 15:57

    dla miłości podobno w ogień ... widzę że podmiot liryczny wybrał przepaść:)

  • scorpion

    28 February 2015, 12:37

    To ładny czy bardzo ładny? Zdecydujcie się... -.-

  • Malusia_035

    28 February 2015, 11:33

    ładny :)

    Pozdrawiam :)

  • 28 February 2015, 07:24

    Bardzo ładny ;)

  • one drop for all

    28 February 2015, 05:22

    jeśli to bajka na dobranoc
    to bardzo zła

    nawet nie byleś na końcu świata
    inaczej byś pisał