Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie prowadź mnie...

Nie prowadź mnie lasem
Gdyż zaginę w ciszy snu
I usłyszysz tylko czasem
Bicie serca w leśnym mchu.

Nie prowadź mnie górą
Bo odfrunę jak błękitny ptak
i ujrzysz czasami nad chmurą
niebieskie piórko mój znak

Nie prowadź mnie doliną
Bo w polnych kwiatach zagubię się
i tylko brzozy zaszumią
Piękną pieśń w Twoim śnie.

Prowadź mnie lotem skowronka
Prowadź chopina walcem
Prowadź promykiem słonka
Prowadź słodkim marzeniem

A nie zaginę...
Secret Garden - Nocturne

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    21 May 2012, 12:11

    Dziękuję Agnieszko, pozdrawiam serdecznie:))

  • misiek45

    20 May 2012, 21:10

    Ładnie,pozdrawiam