Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Nie proszę Cię o nic
Lecz proszę o wszystko;
Bez względu na czas
Lecz zgodnie z jego biegiem;
Pomimo ran
Lecz idąc z bliznami;
Z sercem na dłoni
Zawsze w Twoją stronę;

1407 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
  • cansas

    7 March 2012, 20:27

    dzięki ^^

  • sprajtka

    3 March 2012, 10:34

    :)Fajny:)