Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lekcja miłości

Nie proś o doskonałość- by istnieć dla...
Nie proś o piękno- czas je pomarszczy
zaś prawda ostudzi ..
Nie proś o skrzydła- by pokonywać odległość i czas...
Poproś o odwagę by obudzić bezsilność..
by we łzach powiedzieć...
że kochasz pomimo ..

12 118 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • Lacrimas

    24 February 2015, 13:21

    Trafia. Szczególnie ten wers: Poproś o odwagę by obudzić bezsilność.

    Szkoda tylko, że większość ludzi nawet nie zgłosi nieprzygotowania, heh.

  • mill

    14 January 2015, 07:30

    ...ależ to piękne...