Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie proś o bycie kochaną.
Nie pozwól być przeszywającym chłodem słów bombardowaną.
Nie wymagaj czułości.
Nie żądaj wydarcia z zaciśniętych szponów samotności.
Nie nastawiaj ust do pocałunków.
Nie wysyłaj miłosnych fluidów hiperładunków.
Nie każ być przy sobie.
Nie szukaj ukojenia w dawno temu wypowiedzianych słowach ku osłodzie.
Nie naciskaj na wyznania.

Prawdziwa miłość da Ci to wszystko SAMA!

506 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!