Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zimnym trupem

nie pozwól mi zawisnąć
bo kiedy odepchnę się od ziemi
smętnie trzymana za głowę
wprowadzana czasem w ruch przez wiatr
będzie to nieodwracalne

moją duszę zabiorą diabły
zostanę tylko pustym naczyniem
zimnym trupem

męczony wyrzutami sumienia
zostaniesz na ziemi

dlaczego pozwoliłeś mi zawisnąć
zamiast pomóc twardo stanąć na nogach

297 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!