Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie potrzebujemy już siebie

Nie potrzebuję Ciebie
i Ty mnie nie potrzebujesz,
więc nie uzależniajmy się od siebie
Bo, co będzie jutro -
żadne z nas nie wie
Nie uzależniajmy się od siebie,
bo przecież każde z nas
wzajem swoich potrzeb nie rozumie
Póki jeszcze możemy:
nie wchodźmy sobie w drogę
Może kiedyś ten problem rozwiążemy
Dopóki każde z nas osobno żyć może -
celebrujmy egoizm własny
On nas nigdy nie zrani

24 176 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!