Menu
Gildia Pióra na Patronite

o istocie wznoszenia

nie potrzeba skrzydłom aniołów

w piórach chodzi jedynie o to
by nie spisać się nimi na straty

14 252 wyświetlenia
276 tekstów
32 obserwujących
  • .Rodia

    28 February 2015, 18:56

    Głową na powierzchni
    Dziękuje za opinię

  • 28 February 2015, 11:30

    o aureoli ani słowa? najwidoczniej już dawno głową w piekle :) świetny tekst:)

  • .Rodia

    8 February 2015, 17:31

    Myślenie mi cos dziś nie wychodzi

  • .Rodia

    6 February 2015, 19:35

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • giulietka

    6 February 2015, 13:35

    mega lirycznie

  • .Rodia

    4 February 2015, 20:36

    zrozumiałem
    ale bez metafor nie ma o czym

    na mnie pora
    spokojnego

  • .Rodia

    4 February 2015, 20:27

    nie znam takiego słowa