Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie potrzeba mi więcej łez
Ani gorzkich myśli i słów pocieszenia.
Nie chcę pamiętać już Ciebie
I Twoich ust, spojrzeń, i zapewnienia,
Że w każdej złej chwili obok mnie będziesz.
To, co zrobiłeś, to, jak odszedłeś
Złamało mnie w środku.
Lecz dość mam już
Tej tęsknoty i żalu, więc …
Więc odejdź na zawsze
I że nie zostałeś - żałuj.

6059 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!