Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kredyt...

Nie potrafimy
coraz częściej
położyć serce
komuś na dłoni

Uśmiechnąć się
i dać kredyt zaufania
gdzie wszystko
kręci się wokół zawiści

Do drugiego człowieka
który czasem pragnie
jedynie otrzymać
bezinteresowny gest...

18.01.2022

52 737 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • RozaR

    18 January 2022, 23:23

    Wszystko jest inne
    I o co innego chodzi