Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Nie potrafię żyć i nie potrafię umrzeć.
Nie umiem śmiać się ani płakać.
Nie umiem kochać ani nienawidzić.
Nie chcę pomocy, nie pragnę odrzucenia.
Nie potrafię milczeć ani krzyczeć.
Nie potrafię być z kimś, nie chcę samotności.
Nie umiem przyjąć prawa ani go odrzucić.
Nie rozumiem i nie chcę być rozumiana.
Nie wierzę, nie pragnę, by we mnie wierzono.

1518 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!